Piece of Page
  
Hello



Assalamualaikum ! Hai Hai !
Selamat datang ke blog Sha . nak follow ? click button kat atas ye .. tak nak follow ? pon bolehh .. :)
Happy Blogwalking ! :D





Thank You..

Template by : Li Chan
Basecode : Azkiya Kiya | Nurul AtiQah
Edited By: ME Laa ..
Big Helped :     , and all...!





contest by d'sha shoppe


haii ..  okengg ! 
sempena sambut Ramadhan yang bakal tiba , sha nk wt contest . 
ni first contest , okeyy .. :) 
dub dab , debar ~ 



sha cari lima orang pemenang untuk contest ni . 
jangan risau . no bias :) 
sebab sha akan guna random.org 

contest ni terbuka kepada semua warga wargi , lelaki atau perempuan , yang punya blog atau x .. 
semua boleh join ! yayy :D 

syarat syarat nak join contest ni senang je .. 

1 ) follow blog ini ( bagi sape sape sape yang belom follow )

2 ) Follow fb ini 

3 ) Like page ini 

4 ) bagi Blogger : buat entry ' Contest by D'Sha Shoppe ' , link kan banner di atas ke entry ini dan tag 3 orang rakan anda . make sure  mereka tahu anda tag mereka yerr .. :)

bagi yang xda blog , sila share banner ini di fb anda , link kan ke entry ini serta tag 3 orang rakan anda   

5 ) Selesai ke empat empat syarat , tinggal link di ruang komen entry ini ye .. 


tarikh tutup : 20 JULAI 2013 

senarai peserta akan di update di sini .. 

giveaway sha laen drp yg laen .
:D

kelima lima pemenang akan dapatudung bawal kangaroo limited color !

wow !! 
boleh pakai raya nanti !! 
dah jimat , x payah beli tudung dahh .. 
tudung bawal kangaroo is the best quality ever . 
:D
cepat join this contes

good luck !!

EDITED 

2 Comments:

Blogger Fatini Zahid said...

joined..

http://abcforfriendship.blogspot.com/2013/07/contest-by-dsha-shoppe.html

July 01, 2013 8:35 pm  
Blogger nur sha said...

alahai fatini . mintak maaf sangat2 , contest tu terpaksa dibatalkan , ada masalah teknikal .. soon , akan ada lg 1 contest , sempena Ramadhan .. sorry n hope u will join the next contest :)

July 02, 2013 2:06 am  

Post a Comment