Piece of Page
  
Hello



Assalamualaikum ! Hai Hai !
Selamat datang ke blog Sha . nak follow ? click button kat atas ye .. tak nak follow ? pon bolehh .. :)
Happy Blogwalking ! :D





Thank You..

Template by : Li Chan
Basecode : Azkiya Kiya | Nurul AtiQah
Edited By: ME Laa ..
Big Helped :     , and all...!





plan 2016




Miahaha! Gila lama aku stop post entry baru kat sini.
Cadangnya dah kawen baru nak masok entry baru, tapi rindu nak menulis tu lagi over dari plan aku. Haha.

Last post pasal syukur kenal someone. Ehhh someone? Sapa someone tu? Haha.

Somebody yang osem gilaaa.  And gila gilaaa.  And makes me feel gila gila .. haha
Nantilahhh aku cerita.
Cerita sekarang best nya tiada. Haha

Biasanya aku sentiasa ada idea untuk tulis. Sebab takdak idea, thats y aku stop tulis berjela di sini. K, pembohongan semata! Sebabnya aku dah tulis and luah kat ruangan lain, soooo takkan la aku nak tulis benda yang sama, ye dok? Hehe

For the fresh starting, ewahh.
Whats your plan untuk 2016?
Bukan azam keyyy.  Plan. Apa plan hang? Untuk sepanjang tahun ni. Apa target hang?
Well, plan boleh berubah rubah when hang tak take it serius.  Ayat hindu ~

So cara nak jadikan plan hang tu serius, cadang aku,

Write on a piece of paper, then lekat kat tempat yang hang selalu tengok. Lekat kat cermin ke, lekat kat dashboard kerete ke .. sukahati hang la.  Yang penting hari2 at least satu saat, hang mesti akan ter starring jugak kat plan hang tu .. so, indirectly build kekuatan dan kesungguhan untuk capai target hang.

Macam aku, haha. Ada diary. Yang tak aku tulis setiap hari, tapi bila aku nak tulis, aku akan go tru every page. So, aku akan nampak target aku untuk dis year. Then cakap, insyaallah. I will

One more thing, target kau perlu clear. Jangan kau tulis, kalau boleh tahun ni nak kawen satu lagi. Haha. Very not clear okeyyy. Nampak sangat kau tak bersungguh.
Tulis as, aku nak kawen satu lagi. Hahaha ..
Mesti terbang pinggan mangkok bila bini kau baca ~ sebab clear kau memang betol betol nak kawen lagi. Tetttt.
Tu contoh.

Kbai