Piece of Page
  
Hello



Assalamualaikum ! Hai Hai !
Selamat datang ke blog Sha . nak follow ? click button kat atas ye .. tak nak follow ? pon bolehh .. :)
Happy Blogwalking ! :D





Thank You..

Template by : Li Chan
Basecode : Azkiya Kiya | Nurul AtiQah
Edited By: ME Laa ..
Big Helped :     , and all...!





Raya 2014



selamat tengah malam .
again , tengah malam jugak ilham mai untuk update blog ~ apa bulih buat .. heeh

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN !

warna warni sungguh tengok gambaq depa ~ hehe
kita pon tak kurang warna wareni ~ haha ..



lama tak update . bulan Ramadhan tahun ni sempat update dua kali saja .
masa cepat sangat . malam malam , dah kalot dengan biskut raya . mana nak dan ~ haha .

samperit resepi kak hanim tu , raya kedua dah licin ! superb lahh . next year buat lagi , warna purple pulak kaa . haha rare :p

raya pertama aku buat spageti with bolognese sauce . 2 peket spageti licin ooo ! memang best gila mendapur , kalau hasilnya licin di makan orang ~ ekeke .

teringin nak share resepi di sini , sebab kuah spageti tu aku tak guna prego . sebab ... ehem . aku kurang yakin akan ke halalan produk tu , since sebelum ni aku tak jumpa pon logo halal kat botol prego -.-

so aku cari resepi buat sendiri kuah . and mestilah super sedap !

Insyaallah , entri entri yang akan datang , aku share resepi sos bolognese ye ..

# tadi pi rumah Faiz , mak request macaroni bakaq pulakk .. hehe .. i on jerr ;)