Piece of Page
  
Hello



Assalamualaikum ! Hai Hai !
Selamat datang ke blog Sha . nak follow ? click button kat atas ye .. tak nak follow ? pon bolehh .. :)
Happy Blogwalking ! :D





Thank You..

Template by : Li Chan
Basecode : Azkiya Kiya | Nurul AtiQah
Edited By: ME Laa ..
Big Helped :     , and all...!





catatan matluthfi





Trust me .
This is not the first time I bought buku tebai . tebai dengan kata kata dan ilmu .
Kalau tak silap kira , ni buku ilmu kelima aku , selepas ... Err selepas ... Aku dah lupa buku2 yang dalam koleksi 'belum habis khatam' tu . I'll list all of them later . 

Weh, buku buku aku no one pernah sentuh berkali kali. Meaning, hanya aku yang berminat dan sentuh berkali kali , baca tutup baca dan tutup terus . heheh !

Tapi this book, penangan diaaa ..
Adik aku yang 8 tahun tu pun usung ! Berebut weh kami berempat. 
Pantang buku terbiar atas meja , tengok2 orang lain dah usung . kihkih . sebab tu matluthfi dapat reward untuk buku ni .

Tahniah mat ! 

Those yang belum beli , beli x rugi , tak beli pon tak rugi . haha
Sebab , dia ada blog . pi la gugel . hee .