Piece of Page
  
Hello



Assalamualaikum ! Hai Hai !
Selamat datang ke blog Sha . nak follow ? click button kat atas ye .. tak nak follow ? pon bolehh .. :)
Happy Blogwalking ! :D





Thank You..

Template by : Li Chan
Basecode : Azkiya Kiya | Nurul AtiQah
Edited By: ME Laa ..
Big Helped :     , and all...!





PK




Pukul 2.30 pagi . belum tidoo . baru lepas tengok PK . orang lain dah ulang berpuloh kali , aku baru tengok . haha . biasalahhh . bab movie selalu lambat ! Who cares ?? ;p
Best jugak la. cerita dia , boleh dikatakan 80% tu bab serius . yelah , since pasal ketuhanan , cari Tuhan . sarfaraaz tu hensem okeyy . haha . tapi kenapa tak buat ending cerita tu , semua dapat kesedaran dan masuk Islam ? Haha .

Pure malay . haha
 jumpa ni di fb . ya ya ! Aku mengaku dan setuju sangat !

Ada kereta sendiri tu sebenarnya bukan lah satu kebahagiaan sangat . haha . sebab cukup bulan kena bayar beratus . liabiliti tu semua . lainlahhh orang tolong bayarkan , bawak pi servis pon orang bayarkan .. Hang bawak jaa .

Setuju setuju pon , sebulan 400 tu tetap dah melayang untuk kekura comel aku tu . haha . kekura . :p kerja siang malam siang malam ,untuk budak hensem tu jaa . tapi okey jugak la , tak la aku belanja sakan sangat duit gaji . dapat je gaji , bahagi siap nak bayar apa . haa yang lebih tu la nak masuk tabung . belanje nye tidak jugakk . bak kata kawan aku , lumrah dah kalau ada kereta ni , kurang shopping . nak jaga budak hensem tuuu ja . kihkih . memang la , ingat senang nak dapat ?

Tapi kann even kereta tu satu liabiliti , nak guna ikot lah kemampuan . desire tu tolak tepi sat . macam aku , ingin nya 1.5 , sedap sikit haa bawak . pecut rilekkk ja .. Tapi mampunya aku hanya 1.3 saja . tu pon aku pecut 100 120 gak .haha . dan . brand tu pon ikot laa kemampuan jugak . kalau gaji 2 3 ribu , mana nak cukup kalau pakai mercedizzz . nak hebat hebat , emm check check poket la sama .

Aku beli kereta pooonn sebab keperluan . pakai helmet sakit kepala sekarang ni . haha . alasan ! Taklahh . nak ajar diri sendiri supaya lebih bertanggungjawab . di samping bawak family aku manaaa saja yang depa nak pi . kereta pesona tu , takpa . kita guna jugak . tapi kalau nk pi jalan , biar aku jadi driver . dah lama ayah dok drive , sekarang giliran ayah jadi tuan besar pulak . naek kereta aku . biar aku support . insyaallah . huhi

Jadi to all , teruskan melangkah . banyak steps lagi . aku pon sama . jangan mundur yaaa ..