[ ]
Piece of Page






✿ FB
✿ D'SHA SHOPPE
✿ MY NOVEL
✿ FAV 1
✿ GOOG
+
+


hub ! ON Friday, April 18 AT 4/18/2014 12:00:00 am
 


selamat malam . yawn .
mengantuk , tapi setil semangat nak update entri baru .
why ? sebab kalau tak disemangat kan diri pada malam ni , kalau tak digagah gigih kan diri sekarang ni , entah bila pulak aku boleh nak update entri baru .
tunggu hujung minggu saja . tu pun , kalau sempat , kalau ada modai .

malam ni . modai takdak . rasanya
tapi setil nak update jugak .
tentang apa ya ? latest or oldest ?
lets start with the oldest one .

hmm ..
lama dah aku nak share dengan anyone yang lawat blog aku ni .
yang sure sure , tak kenai .
and yang sure kenai .
please , do smile to your screen .

first .
its about my nenek .
sigh . after 3 months .
Allah tamatkan segala penderitaan nenek .
kerana Allah takkan beri dengan apa yang tak termampu oleh hambanya .
dan Allah tahu , nenek dah tak mampu untuk tanggung sakit itu .
dan kerana sayang , Allah menjemput nenek .
pergilah nenek . bersemadilah nenek di sana .
dunia ni penuh pancaroba, nenek .
banyak sangat tipu dayanya .
namun , kami , cucu nenek masih lagi , dan perlu lagi menetap di dunia fana ni .
akan sampai masanya , kami pun akan turut jejak nenek .
Alfatihah ..

second .
the reason , kenapa aku jarang jarang amat update blog sekarang ni .
those yang follow , mungkin . mungkin lar , agak hairan .
kenapa ehh . dulu kemain , rajin giler update blog . sampai terkadang tu 2 3 entry satu hari . tapi sekarang , sebulan pun boleh kira dengan jari berapa entri yang dia buat ..
sebab .
dah jemu ?
haha . mana boleh ! ni macam diari jugak lah . cuma tak semua aku pilih untuk share .
sebab ..
tak sempat .
aku tido awal malam malam . percaya atau tak , kena la percaya .
malam malam , pukul 10 dah mula mengantok . pukul 11 kadang tu , dah hanyut bermimpi itu ini .
heaven kan ? haha
kawan aku , mulanya hairan . tapi sekarang dah boleh terima kenyataan .
mana tak heaven nye , pagi pagi pukul 6.30 aku berjaga sampai pukul 10 malam .
even no nap .
english apa aku ni -.-'
 haha . jadi nak habaq , life dah berubah sekarang ni .
okey , tak untung sebenarnya tido lewat lewat ni .
seriously , wasting time betol aku , masa muda dulu dulu . haha

third .
BCWMH .
tau tak stands for what ?
Be Careful With My Heart . ala , yang aku cerita dalam entri ni ..
dah habes okeyy . meroyan . haha
tak fair la , sebab banyak cut . satu
kedua , sebab sepatutnya tak habis lagi cerita tu !
aku tengok dalam youtube , ada ja part resepsi perkahwinan depa . siap ada surprise ada orang nyanyi lagu 'Please be careful with my heart' lagi .
tapi aku tak tengok kat youtube , sebab nak tunggu tengok kat tb .
tapi , tak dak ! mana tak meroyan !
sampai boikot la cerita temptation of wife tu . even heroin dia , meletop la jugak . -.-
aku akan tunggu , season 2 . dengar kata ada sambungan .

forth .
tell me your name . you're lovely
please tell me your name
just when i thought
this would be one of those boring games
you walked into these feeling
you looked at me and smiled
my heart unfroze and started going wild

okey . bukan ayat jiwang aku
ayat jiwang dia .
first 1 dengar terus download .
ohh rupanya , penyanyi yg sama nyanyi lagu be careful with my heart tu ! <3 p="">tudiaa penangan sir chief !

fifth .



# ni la padahnya lama lama sekali update blog . berjela jadi nya ^.^



0 COMMENT (S)


Old Town
Home
New Town